Over Ons

Het Ministerie voor Zelfzorg is een initiatief van Tatjana Romanyk (1964) en Ard Pisa (1971).

Tatjana Romanyk

Ik ben in 1964 geboren in Hengelo. In 1989 studeerde ik af als apotheker aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Na mijn studie kwam ik terecht in de Internationale Farmaceutische industrie op gebied van Oncologische geneesmiddelen. In die tijd heb ik ook een MBA aan Webster University afgerond.

In 2004 ben ik een eigen bedrijf gestart. Dit bedrijf, Aptitude Health, is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat wetenschappelijke kennis toegankelijk maakt voor de medische professie met name op het gebied van kanker. In 2018 heb ik dit bedrijf verkocht.

In die periode heb ik veel geleerd over een brede benadering van gezondheid. Mijn focus is verlegd van het behandelen van ziekten naar het voorkomen ervan. Ik ben me gaan verdiepen in belangrijke gezondheidsvraagstukken om antwoord te krijgen op de volgende vragen: “Hoe werken de verschillende gezondheidsprocessen in het lichaam? Hoe kun je die positief beïnvloeden? Wat moet je doen en wat zijn de resultaten die worden bereikt?”

Het is fantastisch hoeveel kennis beschikbaar is als je het weet te vinden. Mijn missie is om deze kennis toegankelijk te maken voor iedereen zodat meer mensen ‘zelfzorg’ kunnen toepassen in hun eigen leven en de kans op een lang en gezond leven kunnen vergroten.

Ard Pisa

Mijn passie ligt bij gezondheid/gezonde leefstijl en mensen inspireren om gewoontepatronen te doorbreken ten gunste van hun gezondheid.

Na een mooie carrière in het bankwezen ben ik in 2012 als zelfstandig ondernemer mijn eigen activiteiten gaan ontplooien vooral op gebied van gezondheid, preventie en leefstijl.

Door mijn grote netwerk met experts, artsen, wetenschappers en moedige pioniers heb ik steeds meer zicht op wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging, mentale en emotionele huishouding. Tevens verdiep ik me ook in de energetische kant van het leven en heb ik ontdekt hoe je balans en innerlijke rust kunt creëren.

Naast mijn eigen activiteiten ben ik als gastdocent leefstijl aangesloten bij het opleidingsinstituut Total Health uit Breda en verzorg ik educatie in het volwassenenonderwijs.

Ik ben zeer verheugd en dankbaar voor mijn samenwerking met powervrouw Tatjana en samen geven wij vorm aan het ‘Ministerie voor Zelfzorg’, want gezondheid is en blijft toch onze belangrijkste bezit.

Visie & Missie

Onze Visie

Een maatschappij waarin zelfbewuste en vrije mensen kennis hebben van zelfzorg en zelfreiniging, zodat ze balans creëren in alle factoren die met elkaar hun gezondheid bepalen. Mensen nemen hun eigen verantwoordelijkheid en maken weloverwogen leefstijlkeuzes om welzijn te ervaren op alle vlakken. In de nieuwe maatschappij leven mensen in harmonie met hun omgeving en alles wat leeft. De mensen werken aan zichzelf om verbonden te zijn en te blijven met wie zij werkelijk zijn, voelen de connectie met het grotere geheel en zijn zich ervan bewust dat alles in het leven gaat om energie, frequentie en vibratie.

Onze Missie

Het aanbieden van een online kennisplatform waarmee mensen zelfzorg kunnen uitvoeren en zichzelf kunnen reinigen zodat ze een gezonde balans kunnen creëren tussen lichaam en geest waardoor ze een gezond en vitaal leven kunnen leiden. Daarnaast biedt het kennisplatform handvatten en inspiratie voor zelfzorg, zelfreiniging en bewustwording voor het dagelijks leven.

Menu